Suunnittelu

Suunnittelupalvelu

Tuotteen suunnitteluprosessi voi mennä usealla eri tavalla, mutta kaikki tuotteet syntyvät ideoista ja oivalluksista, josta ne kasvavat ja kehittyvät lopulliseksi myyntiartikkeliksi. Meidän intohimona on paitsi loistava lopputuote, myös mielenkiintoinen suunnittelutyö. Paras lopputulos syntyy usein, kun suunnittelija luo idean ja sitä lähdetään kehittämään yhdessä tuotteeksi.

Valmistajana meillä on iso tietovarasto eri materiaalien käyttäytymisestä, leikkautuvuudesta, hinnasta ja saatavuudesta. Tärkeintä on löytää paras ratkaisu kaikkien kannalta, jotta tuotteesta saadaan kestävä, tyylikäs ja hinnaltaan järkevä. Me MOoCB:illa välitämme aidosti sinun brändistäsi ja haluamme omalla ammattimaisella osaamisella tukea kokonaisuutta. Teemme työtä rakkaudesta lajiin ja jokaisen asiakkaamme menestys on meille kunnia-asia!

Suunnittelupaketit

Jokainen asiakastyö on omanlaisensa kokonaisuus, mutta nämä paketit antavat osviittaa projektisi suunnittelupalvelun tarpeesta:

Kipinä

Idea on syntymässä, hautumassa tai pikku hiljaa nostamassa päätään pinnalle. Se on lähtenyt ehkä pienestä piirroksesta vihkonnurkkaan tai tarpeesta uuteen tuotteeseen. Lähdetäänkö kehittämään sitä yhdessä eteenpäin ja aloittamaan yhdessä matka tuotesuunnittelun maailmaan?

Kipinän sytyttämiseen tarvitaan suunnittelupalavereita (onnistuu myös sähköisesti, mikäli kartat Savonmaata) sekä luonnoksia, joista lähdetään tekemään oikeita tuotetiedostoja ja prototyyppejä. Matka voi olla pitkä tai lyhyt, mutta kuljemme kumppanina rinnallasi. Paketissa sinun ei tarvitse huolehtia materiaalin haalimisesta tai vektoriohjelmien käytöstä, me hoidamme ne puolestasi. Sinun tehtävänä on antaa luovuudelle kieli, kertoa tuotteen tarina ja olla mukana ideoinnissa. Tuotekehityksen polku on intensiivinen, mutta yksin sitä ei tarvitse kulkea vaan me olemme apunasi. Koski kysymyksesi sitten materiaaleja, pakkausta, nettikauppaa tai jälleenmyyjiä, pyrimme auttamaan aina kun osaamme!

Polte

Tuotteen idea on jo osittain syntynyt, yritys on perustettu, materiaali on ehkä jo valmiina mutta tarvitset apua työstötiedostoihin, tuotetta tukemaan brändiä tai kehittämisideaa tuoteidealle.  Sinulla ei ehkä ole valmiita tuotetiedostoja tuotteista tai haluaisit teettää protomallin. Onnistuu! Ota rohkeasti yhteyttä, niin lähdetään yhdessä pohtimaan prosessia eteenpäin.

Jos sinulla on jo tiedossa tuotteen materiaali, kurkkaa Laserkaiverrus- ja leikkausosioon, jossa pääset tutustumaan käytettäviin materiaaleihin ja tiedostomuotoihin. Teemme valmistusta myös asiakkaan toimittamista materiaaleista, joita omasta varastostamme ei löydy.

Varmistathan etukäteen, että materiaali varmasti sopii laserleikkaukseen tai –kaiverrukseen.

Leimu

Tuoteidea on valmis, tuotetiedostot ovat jo takataskussasi ja mielessäsi on selkeä kuva siitä, mitä haluat teettää. Eikun sähköposti auki ja tarjouspyyntöä tulemaan osoitteeseen info@moocb.fi!

Monet pitkäaikaiset asiakkaamme ovat päätyneet meille LEIMU-tyyppisen palvelun kautta. Ensin teetetään sarja valmiiksi suunniteltuja tuotteita, ja kun nähdään että prosessi toimii, tyytyväinen asiakas lähtee suunnittelemaan uusia ideoita eteenpäin yhteistyössä kanssamme!

Hinnoittelu

Suunnittelupalvelu hinnoitellaan tuntiperusteisesti 80€/tunti (alv. 0%). Halpaa meiltä ei saa, mutta ei kyllä huonoakaan. Tarjoamme huolella tehtyä, luotettavalla toimituksella, hyvällä ja rehellisellä palvelulla hyöstettyä kokonaisuutta.

Kun otat yhteyttä, kartoitamme hieman tarpeitasi, jonka perusteella laskemme työstä tuntiarvion. Mikäli tuoteidea ei aivan täysin muutu matkalla, hinta-arvio pitää ja pidämme asiakasta ajan tasalla työn etenemisestä.